Cofetaria Oli – Ceva bun pentru fiecare!

cupcake

Bunul gust, dar si gustul bun al prajiturilor si al torturilor noastre deosebite sunt maniera in care noi am ales sa oferim bucurie celor din jur.

Noi, cei de la Cofetaria Oli, ne-am propus sa ne apropiem de sufletele oamenilor, mai mici si mai mari, investind in bucuria lor, prin produse de cofetarie si patiserie de cea mai buna calitate.

Totodata, am ales sa oferim valoare. De aceea, in laboratoarele Oli se lucreaza dupa retete traditionale, cu ingrediente 100% naturale, fara premixuri, amelioratori si alte produse similare.

Ne dorim sa va fim alaturi zi de zi, dar si in momentele speciale din viata dumneavoastra iar torturile si candy-bar-urile noastre sunt menite sa transforme orice astfel de eveniment intr-o adevarata simfonie a simturilor.

Va asteptam la cofetariile si patiseriile Oli din Ploiesti, in locatiile noastre din: Malu Rosu, Piata Nord, Halele Centrale si Piata Aurora!

Va invitam sa ne treceti pragul! La Cofetaria Oli veti gasi, intotdeauna, ceva bun pentru fiecare.

0
cofetarii
0
patiserii
0
ani experienta
0
laborator

Bunul gust se cunoaste dintr-o privire, gustul bun de la prima degustare.

Produse de cofetarie si patiserie, pe gustul tuturor
cupcake

Ingrediente naturale

Toate produsele noastre de cofetarie si patiserie – fie ca vorbim despre un tort delicios, un candy bar apetisant, foietaje sau alte delicii sarate – sunt realizate din ingrediente 100% naturale, de calitate, fara premixuri sau amelioratori.

Degustare gratuita

De cele mai multe ori, degustam si consumam mai intai cu…ochii. Dar, cum doar un gust desavarsit poate intregi un aspect deosebit, inainte de a plasa comanda pentru evenimentul dumneavoastra, va oferim degustare GRATUITA.

Preturi accesibile

Investim in calitatea produselor noastre si in bun gust, dar mai ales in bucuria clientilor. Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse de cofetarie si patiserie de cea mai buna calitate, intr-o gama variata, la un pret accesibil.

Transport gratuit

Deliciosul tort, candy bar-ul diversificat sau produsele de patiserie alese pentru evenimentul dvs. privat sau corporate va este livrat de Cofetaria Oli la adresa dorita. Pentru comenzi mai mari de 5 kg livrate in Ploiesti transportul este GRATUIT.

Galerie

cupcake