Tort tematic – distinctia bunului gust pentru tematici variate.

Fie ca vorbim despre o prajitura, un candy bar sau un tort tematic, ne dorim, ca prin produsele noastre, bunul gust sa fie o prezenta constanta in alegerile dumneavoastra, iar gustul bun sa va reaminteasca, cu fiecare ocazie, cat de recunoscatori va suntem ca ne calcati pragul.

De aceea, suntem extrem de fericiti atunci cand va putem oferi bucurie in momentele cu adevarat importante pentru dumneavoastra, ce merita sarbatorite asa cum se cuvine. Iar fericirea noastra se transpune in pasiunea cu care realizam, atunci cand vorbim despre evenimente ce spun povesti frumoase sau de succes, un tort tematic.

Acesta se preteaza cu real succes in circumstante cel putin la fel de diverse precum varietatea de combinatii in care il putem realiza: aniversari, reuniuni de clasa, evenimente corporate, petreceri de absolvire, majorate, baby showers, petreceri de logodna sau oricare alta ocazie cu o insemnatate aparte pentru dumneavoastra sau pentru cineva drag.

Un tort tematic este acel simbol al aprecierii unei persoane sau a unui moment cu adevarat special, ce va purta amprenta dulce a unicitatii si a rafinamentului si care va transforma orice petrecere intr-un eveniment veritabil. Un tort tematic va putea vorbi, dincolo de cuvinte, in culori vii sau, dimpotriva, pastelate, in arome delicate sau, din contra, foarte intense, despre ocazia pe care ati ales sa o celebrati.

Ne dorim sa va fim alaturi zi de zi, dar si in momentele speciale din viata dumneavoastra, iar un tort tematic realizat cu suflet de maestrii nostri cofetari este menit sa va transforme orice astfel de eveniment intr-o adevarata simfonie a simturilor si a sentimentelor frumoase.

Toate ingredientele folosite la realizarea unui tort tematic in laboratoarele cofetariei noastre sunt 100% naturale, de calitate superioara.

Se arată 1–12 din 18 rezultate

Sort by: