Tort si monoportii – gustul rafinamentului practic al unui eveniment reusit.

Asa cum exista adepti ai unui stil clasic atunci cand vine vorba despre organizarea unei nunti, exista si miri ceva mai nonconformisti, care aleg, in locul traditionalului tort supraetajat, varianta mai neconventionala de tort si monoportii.

Ideea de monoportii pare sa nu fie insa atat de moderna, ci sa-si aiba originea in Anglia medievala, mai precis intr-un obicei de nunta numit „ceremonia sarutului”, in timpul careia oaspetii erau invitati sa guste dintr-o gramada de prajituri deasupra carora se sarutau cei doi miri.

Chiar daca nu stim cu siguranta de unde s-au inspirat primii miri ce si-au dorit la nunta tort si monoportii, suntem insa convinsi ca aceasta varianta este una extrem de practica, rapida din punct de vedere al servirii, la fel de gustoasa, ce poate fi decorata cu cel putin la fel de multa inspiratie si din ce in ce mai preferata de tinerii insuratei la petrecerea de nunta. Daca optati pentru tort si monoportii, trebuie sa stiti ca tortul va ramane elementul central, ce va fi insotit pe etajele inferioare de monoportii, adica de miniaturi ale tortului principal, atat din punct de vedere al compozitiei ori gustului cat si al elementelor ce tin de design: elemente decorative, culori. Astfel, toti oaspetii vor primi propriul tort in miniatura, special decorat pentru fiecare in parte, iar dumneavoastra o varianta de prezentare unica, deosebita si practica a tortului clasic de nunta.

Ne dorim sa va fim alaturi zi de zi, dar si in momentele speciale din viata dumneavoastra, iar un tort sau acele monoportii realizate cu suflet de maestrii nostri cofetari sunt menite sa va transforme orice astfel de eveniment intr-o adevarata simfonie a simturilor si a sentimentelor frumoase.

Toate ingredientele folosite la realizarea de tort si monoportii in laboratoarele cofetariei noastre sunt 100% naturale, de calitate superioara.

Se arată toate cele 5 rezultate

Sort by: